Creativiteit is populair! Maar wat is creativiteit precies en waarom is het zo’n belangrijke vaardigheid voor de toekomst? Is creativiteit alleen voorbehouden aan de kunstvakken?

Vind een school

Antoine Gerrits Award

De Vereniging Cultuur Profiel Scholen heeft sinds 16 november 2017 een eigen award!!!

De Antoine Gerrits Award! Dit is  een cultuurwedstrijd voor alle jongeren in Nederland die actief bezig zijn binnen één van de vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of media.

Houd berichten op de website  en de sociale media van af maart in de gaten voor de award in 2019 (In de periode van 16 april 2019 tot en met 15 mei 2019 kun je je inzending  plaatsen) .

 

Antoine Gerrits Award

Uitgelicht

Schoolportretten

Cultlab

Het Cultlab is een besloten deel op onze website voor leden van de vereniging. In het Cultlab vind je nieuwsberichten van de vereniging en wisselen leden informatie uit. Aan het Cultlab gekoppeld is een Google Drive map met daarin het kennisdossier van de vereniging.

Voor toegang tot Cultlab moet je inloggen op de website. Is jouw school lid van de vereniging en heb je nog helemaal geen accounts of wil je óók toegang tot de Drive krijgen mail dan naar info@cultuurprofielscholen.nl.

uitleg-Cultlab-en-Drive

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ga naar cultlab