Een wedstrijd voor jong creatief talent: jij misschien?

Uitslag Antoine Gerrits Award 2018

De jury is er uit! We hebben een winnaar:

Shelley Wiersma met  Nobelprijs voor de Vrijheid

Bekijk de Winnaar maar ook de pagina met genomineerden.

Hieronder  verslaan we het hele wedstrijd verslag.

Uitslag stemronde Antoine Gerrits Award

Het is op het eind nog een heel spannende strijd geworden!

Vanuit de stemronde zijn vijf kandidaten voor de Antoine Gerrit Award genomineerd. Alvast gefeliciteerd met de nominatie! Fantastisch want de concurrentie van prachtige inzendingen was groot!

De genomineerden zijn: Chester van Dinther met ‘Horror fear of Pennywise’ en een totaalscore van 2011, Merel Drop met ‘Verstuiven naar elders’ en een score van 1979, Shelley Wiersma ‘Nobelprijs voor de Vrijheid’ met 1825 sterren, gevolgd door Faye de Groot ‘Four of a Kind’ 1378 en Tisha Kratz, sluit de rij met ‘Alien Nation en 1375 sterren.’

De jury bestaat uit:

  • Antoine Gerrits (Juryvoorzitter, oud-lid Steunpunt CultuurProfielScholen)
  • Daan Kamerman (Winnaar Kunstbende 2017 EXPO) http://daankamerman.nl
  • Frank Auperle (Conceptueel en scenografisch fotograaf) http://www.graphdude.com
  • Astrid Rass (Steunpunt CultuurProfielScholen)

De jury zal na beraad en vanuit hun eigen expertise de winnaar bepalen van de Antoine Gerrits Award 2018. Uiterlijk op 28 februari 2018 maken we bekend wie de Award en een cheque van 500 euro ontvangt. Bekijk alvast het werk van de genomineerden.

DE WEDSTRIJD BESHRIJVING

Zit jij op de middelbare school en ben jij super trots op een eigen werk of dat van jouw groep? Doe dan mee aan de Antoine Gerrits Award. Een cultuur-wedstrijd waarmee jij maar liefst 500 euro kunt winnen en een bijzonder 3D geprinte trofee!

Zo doe je mee!

Via  judgify.me  stuur je jouw werk of act in. Deze kan bestaan uit alle vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of media. Beschrijf daarbij wat je idee erachter is. Lees wel de SPELREGELSl!

Wedstrijdperiode

In de periode van 16 november 2017 tot en met 15 januari 2018 kun je je inzending plaatsen.

[NEW] Ben je docent of loop je stage op een school. Hang dan deze poster in school voor de leerlingen op.

 

Maakproces van de trofee in 3D klei-print in de werkplaats van Vormvrij.

Stemmen vanaf 16 januari 2018

Vanaf 16 januari 2018 tot en met 15 februari 2018 kan iedereen stemmen op de beste inzending. Breng je stem uit en vraag al je fans om mee te stemmen!

Nominaties en winnaar

De 5 inzendingen met de meeste stemmen worden genomineerd. Kijk af en toe naar de tussenstand. De jury beslist uiterlijk op 28 februari 2018 wie de winnaar is en de Antoine Gerrits Award en een cheque van 500 euro ontvangt.

Wie is Antoine Gerrits?

Antoine Gerrits is de grondlegger van de Vereniging van CultuurProfielScholen. Op landelijk niveau heeft hij zich jarenlang hier en daarbuiten op een bijzondere manier ingezet om het kunst- en cultuuronderwijs voor leerlingen, docenten en schoolleiders zo goed, aangenaam en inspirerend mogelijk te maken. Jullie werk en jullie plezier stond bij hem altijd voorop!

 

 

Overhandiging ‘ANTOINE GERRITS AWARD en eerste TROFEE’ aan Antoine op het 10-jarig jubileum VCPS op 16 november 2016.