De Antoine Gerrits Award heeft vanaf 2021 haar eigen website!

Op deze pagina kunnen jongeren zich aanmelden, kan er gestemd worden en lees je meer over Antoine Gerrits en de award.

 

Ga naar de nieuwe Antoine Gerrits Award Website

 

Een wedstrijd voor jong creatief talent: Jij misschien?

Zit jij op de middelbare school en ben jij super trots op een eigen werk of dat van jouw groep? Doe dan mee aan de Antoine Gerrits Award. Een cultuur-wedstrijd waarmee jij maar liefst 500 euro kunt winnen en een bijzondere 3D geprinte trofee!

De Vereniging CultuurProfielScholen heeft sinds 16 november 2017 een eigen award!!! De Antoine Gerrits Award!

Dit is  een cultuurwedstrijd voor alle jongeren in Nederland die actief bezig zijn binnen één van de vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of media.

Zo doe je mee!

Via de wedstrijdpagina stuur je jouw werk of act in. Dat kan van12 april 2021 tot en met 12 mei 2021. Deze kan bestaan uit alle vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of media. Beschrijf daarbij wat je idee erachter is.

Stemmen vanaf 13 mei 2021

Tussen 13 mei 2021 en 13 juni 2021 kan iedereen stemmen op de beste inzending. Breng je stem uit en vraag al je fans om mee te stemmen!

Nominaties en winnaar

De 5 inzendingen met de meeste stemmen worden genomineerd. Kijk af en toe naar de tussenstand op deze pagina. Op 26 juni 2021  maakt de jury bekend wie de winnaar is en de Antoine Gerrits Award met de cheque van 500 euro ontvangt.

Hou onze social media in de gaten voor de officiële aankondiging!

Spelregels

Download hier de spelregels:

Lees hier de SPELREGELS

Kijk ook eens naar de genomineerden en winnaars van 2019 en 2018.

Wie is Antoine Gerrits?

Antoine Gerrits is de grondlegger van de Vereniging van CultuurProfielScholen. Op landelijk niveau heeft hij zich jarenlang hier en daarbuiten op een bijzondere manier ingezet om het kunst- en cultuuronderwijs voor leerlingen, docenten en schoolleiders zo goed, aangenaam en inspirerend mogelijk te maken. Jullie werk en jullie plezier stond bij hem altijd voorop!