Winnares van de Antoine Gerrits Award 2019 is: Louise van Beuzekom. Gefeliciteerd!

Louise van Beuzekom, 16 jaar, is verkozen tot winnaar van de Antoine Gerrits Award met haar prachtige indringende documentaire ‘Tachtig’, die het leven van haar Oma Riek op de boerderij laat zien. Op de genomineerde pagina is de documentaire volledig te bekijken. Louise is leerling van O.R.S. Lek en Linge in Culemborg.
Louise ontving zaterdag 29 juni tijdens de Kunstbende finale in Amsterdam uit handen van Antoine Gerrits de Antoine Gerrits Award Trofee en de prijs van 500 euro. Het bedrag is een bijdrage in de kosten voor verdere talentontwikkeling.

Fotograaf: Tess van Ginneken

Maar we zijn vooral heel erg trots op alle ingebrachte werken die zo mooi laten zien wat de ‘kunstleerlingen’ van Nederland in hun mars hebben. De vijf genomineerden:

Fotograaf: Tess van Ginneken

De vijf genomineerden kun je hier uitgebreider bekijken dan op de stempagina. 

genomineerden

——————————–ALGEMENE WEDSTRIJD INFORMATIE————————

Een wedstrijd voor jong creatief talent:
jij misschien?

Zit jij op de middelbare school en ben jij super trots op een eigen werk of dat van jouw groep? Doe dan mee aan de Antoine Gerrits Award. Een cultuur-wedstrijd waarmee jij maar liefst 500 euro kunt winnen en een bijzondere 3D kleiprint als trofee!

Zo doe je mee!

Via  https://www.judgify.me/ag-award2019  stuur je jouw werk of act in. Deze kan bestaan uit alle vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of media. Beschrijf daarbij wat je idee erachter is. Lees wel de ALGEMENE-SPELREGELS Antoine Gerrits Award!

Wedstrijdperiode

In de periode van 16 april 2019 tot en met 15 mei 2019 kun je je inzending plaatsen.

Stemmen vanaf 16 mei 2019

Tussen 16 mei 2019 en 16 juni 2019 kan iedereen stemmen op de beste inzending. Breng je stem  uit en vraag al je fans om mee te stemmen

Nominaties en winnaar

De 5 inzendingen met de meeste stemmen worden genomineerd. Kijk af en toe naar de tussenstand. De jury maakt uiterlijk op bekend wie de winnaar is en de Antoine Gerrits Award met de cheque van 500 euro ontvangt.

Ben je docent?

Maak propaganda voor de wedstrijd en help je leerlingen even op weg. Bijgaand een poster om op school op te hangen.

agaward_flyer-2019

 

Wie is Antoine Gerrits?

Antoine Gerrits is de grondlegger van de Vereniging van CultuurProfielScholen. Op landelijk niveau heeft hij zich jarenlang hier en daarbuiten op een bijzondere manier ingezet om het kunst- en cultuuronderwijs voor leerlingen, docenten en schoolleiders zo goed, aangenaam en inspirerend mogelijk te maken. Jullie werk en jullie plezier stond bij hem altijd voorop!