De stemronde van de Antoine Gerrits Award 2020 is geopend!

 

Klik hier om je stem uit te brengen!

Een wedstrijd voor jong creatief talent: Jij misschien?

Zit jij op de middelbare school en ben jij super trots op een eigen werk of dat van jouw groep? Doe dan mee aan de Antoine Gerrits Award. Een cultuur-wedstrijd waarmee jij maar liefst 500 euro kunt winnen en een bijzondere 3D geprinte trofee!

De Vereniging CultuurProfielScholen heeft sinds 16 november 2017 een eigen award!!! De Antoine Gerrits Award!

Dit is  een cultuurwedstrijd voor alle jongeren in Nederland die actief bezig zijn binnen één van de vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of media.

Zo doe je mee!

Via  https://www.judgify.me/ag-award2020 stuur je jouw werk of act in. Dat kan tot 13 mei. Deze kan bestaan uit alle vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of media. Beschrijf daarbij wat je idee erachter is. Lees wel de SPELREGELS!

Wedstrijdperiode

In de periode van 13 april 2020 tot en met 13 mei 2020 kun je je inzending plaatsen. Inmiddels zijn de inzendingen gesloten en is de stemronde van start gegaan.

Stemmen vanaf 14 mei 2020

Tussen 14 mei 2020 en 14 juni 2020 kan iedereen stemmen op de beste inzending. Breng je stem uit en vraag al je fans om mee te stemmen!

Breng je stem op deze website uit.

Nominaties en winnaar

De 5 inzendingen met de meeste stemmen worden genomineerd. Kijk af en toe naar de tussenstand op deze pagina. De jury maakt uiterlijk op 27 juni 2020tijdens het Kunstbende Festival * – bekend wie de winnaar is en de Antoine Gerrits Award met de cheque van 500 euro ontvangt.

* In verband met de Corona-maatregelen is de Kunstbende Finale geannuleerd. De precieze datum voor bekendmaking en uitreiking zal nader worden bepaald.

Klik hier om je stem uit te brengen!

Kijk alvast naar de genomineerden en winnaars van vorige jaren.

Wie is Antoine Gerrits?

Antoine Gerrits is de grondlegger van de Vereniging van CultuurProfielScholen. Op landelijk niveau heeft hij zich jarenlang hier en daarbuiten op een bijzondere manier ingezet om het kunst- en cultuuronderwijs voor leerlingen, docenten en schoolleiders zo goed, aangenaam en inspirerend mogelijk te maken. Jullie werk en jullie plezier stond bij hem altijd voorop!